Over mij - Deelstra Onderwijsadvies
56
page,page-id-56,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

NIENKE DEELSTRA

Nienke Deelstra

Bevlogen, verbindend, analytisch, nuchter, een onderwijsdier, praktisch en een tikkeltje perfectionistisch zijn kernwoorden die anderen aan mij geven.

Als leerkracht, intern begeleider en schoolleider heb ik veel ervaring opgedaan op de werkvloer. Ik ken het klappen van de zweep en weet uit ervaring hoe mooi het kan zijn om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ik weet ook hoe weerbarstig de praktijk kan zijn en dat het allemaal niet zo eenvoudig is als het lijkt.

De afgelopen jaren heb ik als schoolcoach bij mogen dragen aan de ontwikkeling van het onderwijs in Caribisch Nederland. Een ontzettend bijzondere en leerzame periode in mijn leven en carrière.

Per 1 januari 2016 ga ik mijn werk bij de PO-Raad als adviseur onderwijskwaliteit combineren met het ondernemerschap. Door mijn praktische onderwijservaring gecombineerd met het werken voor een landelijk kwaliteitsproject bij de PO-Raad kan ik problemen van alle kanten belichten en aansluiten bij de verschillende lagen in de onderwijsorganisatie.